#بامیه_بازاری
مواد لازم:
1 لیوان ارد (لیوان دسته دار فرانسوے)
1 لیوان اب
25گرم ڪره
2 عدد تخم مرغ متوسط
1 قاشق غذاخورے پرشربت بار یا عسل(من عسل ریختم)
1/4قاشق چایخورے وانیل
طرزتهیه :
توی قابلمه یا تابه اب و ڪره وعسل ریخته ومیزاریم روے حرارت متوسط و تا ڪره در آب حل شود(آب نباید داغ بشه) یڪباره آرد را اضافه میڪنیم وبا قاشق چوبے سریع هم میزنیم وخمیر را باز وبسته میڪنیم تا خمیر از قابلمه جدا وجمع بشه(باےد حرارت ڪم باشه تا آب خمیر بخار شودحدود5تا10دقیقه) ).
بعد خمیر را در یک ظرف دیگر گذاشته تا خمیر خوب خنک شودودر مرحله بعد یک عدد تخم مرغ ووانیل را به خمیر خنک شده اضافه وبا همزن برقے (ےا با دست) هم میزنیم وڪمے ڪه مخلوط شد تخم مرغ دوم را اضافه وهم میزنیم تا خمیر صاف ویڪدست شود وڪمے حالت چسبندگے داشته باشد (توی فیلم نشون دادم). خمیر بامیه باید نسبتأ سفت باشه ڪه راحت از قیف بیاد بیرون👩🍳 یک ظرف را انتخاب ڪنید ڪه وقتے روغن در ظرف بریزید طورے باشه ڪه روغن روے بامیه هابیاد ودر روغن شناور باشند.
و مبزارید با حرارت ڪم ڪمے گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه)
خمےر رو در قیف ریخته با سرماسوره بامیه و بعد نوک قیچے را در روغن زده وخمیر را قیچے ڪرده ودر روغن انداخته ومیزاریم با حرارت ڪم تا بامیه ها پف ڪنند وبعد با قاشق زیر ورو میڪنیم تاخوب برشته وطلایے شوند. بعد سرخ شدن بامیه ها رو مستقیم میندازیم داخل شربت خنک (حدود2تا3دقیقه) تا شربت خوب به جذب بامیه بشه وبعد میزاریم تو صافے تا شربت اضافے گرفته بشه. دستور شربت زولبیا و بامیه پست قبل یا روے هشتگ بزنید واستون میاد.
#شربت_بار
اگه دیدین خمیر بامیه سفت شده یک تخم مرغ را ڪمے با چنگال بزنید تا از لختگے در بیاد ونصف تخم مرغ را اضافه وبا خمیر خوب مخلوط ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛