مگنولیا دو رنگ
مواد لازم:
1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلے 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شڪر
4 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 پنس نمک (مقدار خیلے ڪم ، نوک قاشق چاے خوری)
1 قاشق غذاخورے سرپر ڪره
1 قوطے خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاڪت وانیل شڪری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چاے خورے وانیل ایرانی)
160 گرم مخلوط شڪلات تلخ و شیرے براے نصف مگنولیا
طرز تهیه:
شےر را داخل قابلمه اے بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شڪر و نمک را به شیر اضافه ڪنید و با همزن دستے خوب هم بزنید سپس روے اجاق در حالیڪه مدام با همزن دستے هم میزنید بپزید. وقتے جوشید اجاق را خاموش ڪنید در این مرحله چون گرم است ڪمے آبڪے است ولے وقتے در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینڪه از روے اجاق برداشتید ڪره و وانیل را اضافه ڪنید و با همزن دستے هم بزنید تا ڪره آب شود سپس خامه را اضافه ڪنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم ڪنید به یڪے شڪلات اضافه ڪنید و هم بزنید تا شڪلات حل شود(میتوانےد بدون اضافه ڪردن شڪلات و تک رنگ درست ڪنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شڪلاتے درست ڪنید)
بیسڪوییت لیدے فینگر را در شیر خیس ڪنید و ڪف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسڪوییت ڪه نصف ڪردید بذارید (میتوانےد از تڪه هاے ڪیک یا بیسڪوییت هم استفاده ڪنید) سپس مگنولیا سفید و شڪلاتے را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسڪوییت لیدے فینگر بذارید. روے مگنولیا را با شڪلات تزیین ڪنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛