#ژله_بستنی
۱۰ رنگ نیاز داشتم .
ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم .
ژله های آلوورا ( سفید)
بلوبری ( آبی کم رنگ)
بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
لیمو (سبز)
موز (زرد)
پرتقال(نارنجی)
هندوانه (صورتی کم رنگ)
انار ( قرمز تیره تر)
انگور ( بنفش)
لواشک ( قهوه ای)
هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .
بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .
به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم .
و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم .
داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .
بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.
بارها کلیپ دراوردن از ژله از قالب رو گذاشتم . مجدد هشتگ رو میزارم که نکات رو بخونین اینجا
#در_آوردن_ژله
اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛