#ژله_میوه_و_بیسکوئیت
ژله میوه وبیسکوئیت اول اناناس حلقه رو ته قالب چیده وسطش گیلاس یا البالو میگذاریم و ژله الورا را درست میکنیم یکم از ژله رو روی اناناس ریخته خیلی کم ومیذاریم داخل یخچال .وقتی ژله بست کمپوت سیب و گلابی و البالو رو میریزیم رکش و بقیه ژله الورا را میریزیم روی میوه ها ومیگزاریم تاببندد. برای قسمت زیرین باید یک بسته خامه و ۲۵۰ گرم کره ودو قوطی شیرعسل رو رو حرارت ملایم گذاشت تا مثل ماست شود بعد یک لایه از مواد خامه ای روی ژله میمالیم و یک لایه بیسکوییت که بااب کمپوت خیس میکنیم . دوباره خامه مالیده و بیسکوییت میچینیم تا آخر. بعد یک ساعت داخل یخچال میگزاریم . بعد از قالب درآورده ونوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛