تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲۵۰ گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین) روغن مایع ۱۱۰ میلی (حدودا نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید. داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. نوش جان🌼🌸🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛