مگنولیا دو رنگ
مواد لازم:
1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلی 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 پنس نمک (مقدار خیلی کم ، نوک قاشق چای خوری)
1 قاشق غذاخوری سرپر کره
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
160 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری برای نصف مگنولیا
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه ای بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کنید در این مرحله چون گرم است کمی آبکی است ولی وقتی در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کره آب شود سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود(میتوانید بدون اضافه کردن شکلات و تک رنگ درست کنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شکلاتی درست کنید)
بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر خیس کنید و کف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسکوییت که نصف کردید بذارید (میتوانید از تکه های کیک یا بیسکوییت هم استفاده کنید) سپس مگنولیا سفید و شکلاتی را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسکوییت لیدی فینگر بذارید. روی مگنولیا را با شکلات تزیین کنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛