دونات شاخه ای با روکش شیری مواد تشکیل دهنده: ⠀ 4 فنجان آرد سفید ⠀ 2 1/2 قاشق چای خوری مخمر 140 گرم شیر خشک 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری شکر ⠀ 1 قاشق چای خوری نمک 1 تخم مرغ روغن برای سرخ کردن ⠀ ⠀ . برای روکش دونات 2 1/2 فنجان پودر شکر 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ⠀ 4 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ⠀ مراحل تهیه. شیر و کره را در یک کاسه کوچک حرارت دهید تا کره را ذوب کند - مایع باید فقط گرم باشد. ⠀ مخمر را به شیر اضافه کنید و آن را برای 2 دقیقه بگذارید. شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر بدست آید. روی یک سطح صاف برای 5 دقیقه خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست ایجاد کنید، آن را به یک کاسه کمی روغن زده انتقال دهید، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در حدود 1 ساعت در محل گرم قرار دهید.⠀ خمیر را لوله کنید و بر روی یک تخته صاف آن را به 24 قطعه مساوی برش دهید. خمیر را بکشید و آن‌را رول کنید. طناب خمیری را به نصف بچرخانید و با یک چرخش دو سر را بهم برسانید و سپس آن را با هم فشار دهید . آنها را روی یک سینی بزرگ روغن زده قرار دهید و با بقیه خمیرها کار را دوباره تکرار کنید. اجازه دهيد دوناتها حدود بيست دقيقه استراحت کند.⠀ در حالی که دونات استراحت می کنند، روغن را تا 160 درجه گرم کنید تقریبا 2 دقیقه در هر طرف دونات را سرخ کنید.⠀ برای لعاب - تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و در یک لیوان بلند بریزید و سپس دونات را داخل آن زده و و آن را پوشش دهید. دونات را کنار بگذارید تا لعاب را به خودش بگیرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛