اصیل ایرانی با سیب زمینی آب پز تهیه میشه ولی میتونید سیب زمینی ها رو خام رنده کنید و بشوئید تا نشاسته اونها گرفته بشه...خوب فشار بدید تا آب اضافی نداشته باشه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید. نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه... پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید. خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه. حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید در کتلت گوشت ادویه های اصلی نمک و فلفل و زردچوبه هستن علاوه برا اونها میتونید بنا به سلیقه از ادویه کتلت که عطاریها دارن هم استفاده کنید. به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید. اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد 1 ساعت روشو بپوشونید و بذارید یخچال تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه. هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر... در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید. روغن نباید کم باشه وگرنه کتلت یکدست طلایی نمیشه...زیاد هم نباشه که کتلت زیاد چرب و روغنی نشه برای اطمینان از وا نرفتن کتلت میتونید اول یدونه از کتلتها رو در روغن سرخ کنید،اگر از دور شروع به پاشیدن کرد تخم مرغ دوم را به مواد اضافه و خوب ورز بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛