هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌‌ مواد لازم برای کنسرو غوره : غوره : 1 کیلو آب : 4 لیوان نمک : 4 تا 5 قاشق غذاخوری سرکه انگور قهوه ای : 2 تا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه کنسرو : ‌‌‌ ابتدا غوره را شسته و دانه دانه می کنید و در یک قابلمه به اندازه 4 لیوان آب می ریزیم ‌‌‌ وقتی که آب جوش آمد به اندازه 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنیم و 2 تا 3 جوش خورد سریع غوره های دانه شده را اضافه می کنیم و یک جوش خورد (کمتر از یک دقیقه). ‌‌‌ سریع همان داغ داغ توی شیشه می ریزیم (موظب باشید که نسوزید) و در شیشه را می بندیم تا 7 تا 8 ساعت بماند و بعد وقتی که سرد شد شیشه را برمی گردانیم و دور آن رابا چسب جلد کتاب چسب می زنیم تا هوا وارد نشود و کپک نزند . ‌‌‌ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱