#پنکیک_شکلاتی
برای ۷ تا ۸ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۰۰ میلی (حدودا دو سوم لیوان)
روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) ۱۴۰ گرم (حدودا یه لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم .
پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است .
اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین .
برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم .
حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (۱۲۰ گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
و روی پنکیک ریختم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛