برای ۷ تا ۸ عدد تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰۰ میلی (حدودا دو سوم لیوان) روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ) شکر ۱ تا ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) ۱۴۰ گرم (حدودا یه لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم . پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است . اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین . برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم . حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (۱۲۰ گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . و روی پنکیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛