مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان وانیل۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ گلاب ۱ ق غ به دلخواه کشمش و گردو به میزان دلخواه طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو ۳ بارالک کنید تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره ماست، روغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید قالب دلخواه رو با روغن جدا کننده چرب کنید من از قالب میان تهی به قطر ۲۷ سانت استفاده کردم ۱/۳ از مایه کیک رو داخل قالب بریزید کشمش و گردو رو با مقداری آرد مخلوط کنید و به باقیمونده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه مایه کشمشی رو هم داخل قلب بریزید قالب رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه با خلال دندون چو کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید کشمش رو از قبل بشورید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه چون اگه از کشمش خیس استفاده کنید بخاطر سنگین بودنش ته نشین میشه روغن نیمه جامد ۵۰ گرم(میتونید بجای روغن نیمه جامد از کره همدمای محیط استفاده کنید) روغن مایع ۵۰ گرم آرد ۵۰ گرم طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با چنگال با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه داخل شیشه در دار بریزید و تو کابینت یا یخچال نگه دارید. ماندگاری طولانی داره و برای چرب کردن قالب میتونید ازش استفاده کنید اگه از کره استفاده کردید بهتره روغن جدا کننده رو تو یخچال بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛