#کیک_یخچالی
اندازه لیوان 200 میلی لیتر
موادلازم :
2 لیوان شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
1/2 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری ترک5 گرمی(یا1/2 قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
1 پاکت شکلات چیپسی (80 گرم)
1 پاکت خامه صبحانه
1 بسته بیسکوییت پتی بورساده
1 بسته بیسکویت پتی بورکاکائویی
برای کاور:
خامه فرم گرفته به میزان لازم
سس شکلاتی :(100 گرم خامه صبحانه و100 گرم شکلات چیپسی، خامه رو در ظرف ریخته وبزارید روی حرارت گرم که شد بردارید وشکلات چیپسی رو اضافه کنید وهم بزنید تا شکلات آب شود)میتونید به نسبت خامه رو بیشتر بریزید تا سس رقیق تر بشه. .
برای تهیه سس شکلاتی ما بین بیسکویت ها، ابتدا در قابلمه 2 لیوان شیر+ شکر+زرده تخم مرغ +نشاسته را ریخته وبزارید روی حرارت ومرتب با همزن دستی هم بزنید تا نشاسته پخته و موادمون سفت شود وبعد کره ووانیل وشکلات چیپسی رو اضافه ووهم میزنیم تا یکدست شود واز روی حرارت برمیداریم. خامه رو در سه مرحله اضافه کنید وبا همزن برقی بزنید (در سه مرحله) تا یکدست شود وسپس طبق ویدئو داخل یه قالب که کف وسطح آن در یک ارتفاع باشد سلفون انداخته وازسس شکلاتی روی بيسکوئيت ها زده وطبق ویدئو بچینید وکامل روش سلفون بکشید وبزارید یخچال حدود 4تا5 ساعت بمونه و بعد سلفون روی کیک را باز کرده ودر ظرف سرو برگردونید و سلفون را بردارید وابتدا روش رو با خامه فرم گرفته پوشانده وکاور کنید وبزارید در یخچال تا خامه خودشو بگیره ودر آخر سس شکلات روروش بریزید وبا پودر پسته (دلخواه) تزئین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛