طرز تهیه خمیر :
همه مواد خمیر را به جز آرد با میکسر مخلوط کنید بعد آرد را کم کم بهش اضافه کنید و ورز دهید خمیر نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد ۲۰ دقیقه بهش استراحت بدید.
ران مرغ را با نمک و ادویه های مورد نظرتون طعم دار کنید.
پیاز را حلقه ای کنید.گوجه و فلفل دلمه ای را خرد کنید.
مرغ های طعم دار شده را داخل روغن سرخ کنید.پیاز،فلفل دلمه ای و گوجه داخل ماهیتابه ریخته کمی نمک بزنید و تفت دهید.
خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید و پهن کنید.ران ها را دور تا دور خمیر مطابق فیلم بچینید و مخلفات را وسط آنها بریزید خمیر دیگر را که پهن کردید روی کار بگذارید و لبه خمیر را جمع کنید.سر ران ها را با فویل بپوشانید و خمیر را با زرده تخم مرغ زده شده رومال وکنجد روی کار بپاشید
بمدت ۲۰دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛