سمنو من هر سال با این روش برای خودمون سمنو درست میکنم خیلی خیلی شیرین و خوشمزه میشه و البته سالم و بهداشتی _سمنو از گندم جوانه زده درست میشه وخیلی ازلحاظ غذایی سالم ومغذیه،با اینکه خیلی شیرینه ولی هیچ‌گونه شکری نداره _توضیحات رو کامل روی ویدئو نوشتم اما نکاتش خیییلی مهمه: _گندم کامل....یک لیوان _ارد نان سنگک.....چهار لیوان _اب......پنج لیوان _ارد رو بدون روغن کمی تفت بدین تا کمی تغییر رنگ بده طلایی بشه و بعد الک کنید _مهمه ک در تمام مراحل رشد ،گندم جاش خنک و کم نور باشه تا خوب رشد کنه و بلند بشه ولی از غلاف نقره ای خارج نشه _گندمو پاک کنید همه ی دانه های شکسته و نصفه رو جدا کنید ،چون باعث ترش شدن و بوگرفتن گندم میشن ، _گندم رو با اب هم دمای محیط خیس کنید _دردو روزی که گندم خیس میخوره باید چهار پنج بار آبشو عوض کنید _وقتی گندم رو در آبکش میریزید ضخامتش باید حدود دوسانت بشه، کمتر شد اشکالی نداره _تو این مرحله زیر شیر آب با فشار کم بگیریدتا خوب شسته بشه _در مرحله اخر که روشو با پارچه میپوشونیم باید حتما پارچه رو مرطوب نگهدارید ونذارید خشک بشه _در این مرحله چند بار روش آب بگیرید تا بو ی بد نگیره چون داخل آبکش هستن آب اضافیش خارج میشه ومشکلی نداره _زمانی آماده ست ک جوانه قد کشیده ولی هنوز از غلاف نقره ایش بیرون نزده اگر گندما از غلاف شون بیرون بیان سمنو تلخ میشه _خونه ما سرد بود و سه روز طول کشید تاجوانه به زمان مناسبش برسه _نباید آرد توش گلوله بشه ،اگر گلوله شد از الک ردش کنید _وقتی غلظتش مثل فرنی شد زیرش شعله پخش کن و دربش رو دم کنی بذارید و اجازه بدید برای یک ساعت دم بکشه ،دوسه بار هم همش بزنید تا ته نگیره _اگر دیدین رنگ سمنو کاراملی نشده دوقاشق شکر در تابه بریزید و روحرارت بذارید وقتی که کاراملی شد سریع به سمنوی در حال پخت اضافه و مخلوط کنید رنگش عااالی میشه _دقت کنید سمنو بعد از خنک شدن سفتتر میشه و حسابی کش میاد _مقدار مناسب ارد سه برابره وزن گندم هستش _با این مقدار مواد ۷۰۰ گرم سمنو خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛