سمنو
من هر سال با این روش برای خودمون سمنو درست میکنم خیلی خیلی شیرین و خوشمزه میشه و البته سالم و بهداشتی
_سمنو از گندم جوانه زده درست میشه وخیلی ازلحاظ غذایی سالم ومغذیه،با اینکه خیلی شیرینه ولی هیچگونه شکری نداره
_توضیحات رو کامل روی ویدئو نوشتم اما نکاتش خیییلی مهمه:
_گندم کامل....یک لیوان
_ارد نان سنگک.....چهار لیوان
_اب......پنج لیوان
_ارد رو بدون روغن کمی تفت بدین تا کمی تغییر رنگ بده طلایی بشه و بعد الک کنید
_مهمه ک در تمام مراحل رشد ،گندم جاش خنک و کم نور باشه تا خوب رشد کنه و بلند بشه ولی از غلاف نقره ای خارج نشه
_گندمو پاک کنید همه ی دانه های شکسته و نصفه رو جدا کنید ،چون باعث ترش شدن و بوگرفتن گندم میشن ،
_گندم رو با اب هم دمای محیط خیس کنید
_دردو روزی که گندم خیس میخوره باید چهار پنج بار آبشو عوض کنید
_وقتی گندم رو در آبکش میریزید ضخامتش باید حدود دوسانت بشه، کمتر شد اشکالی نداره
_تو این مرحله زیر شیر آب با فشار کم بگیریدتا خوب شسته بشه
_در مرحله اخر که روشو با پارچه میپوشونیم باید حتما پارچه رو مرطوب نگهدارید ونذارید خشک بشه
_در این مرحله چند بار روش آب بگیرید تا بو ی بد نگیره چون داخل آبکش هستن آب اضافیش خارج میشه ومشکلی نداره
_زمانی آماده ست ک جوانه قد کشیده ولی هنوز از غلاف نقره ایش بیرون نزده
اگر گندما از غلاف شون بیرون بیان سمنو تلخ میشه
_خونه ما سرد بود و سه روز طول کشید تاجوانه به زمان مناسبش برسه
_نباید آرد توش گلوله بشه ،اگر گلوله شد از الک ردش کنید
_وقتی غلظتش مثل فرنی شد زیرش شعله پخش کن و دربش رو دم کنی بذارید و اجازه بدید برای یک ساعت دم بکشه ،دوسه بار هم همش بزنید تا ته نگیره
_اگر دیدین رنگ سمنو کاراملی نشده دوقاشق شکر در تابه بریزید و روحرارت بذارید وقتی که کاراملی شد سریع به سمنوی در حال پخت اضافه و مخلوط کنید رنگش عااالی میشه
_دقت کنید سمنو بعد از خنک شدن سفتتر میشه و حسابی کش میاد
_مقدار مناسب ارد سه برابره وزن گندم هستش
_با این مقدار مواد ۷۰۰ گرم سمنو خواهید داشت.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛