کیک بستنی
کیک شکلاتی
بستنی لیتری وانیلی
نکته : اگر دوست داشتین میتونین به جای بستنی از خامه ی قنادی استفاده کنین
شکلات چیپسی
میوه های تازه
دوستان چیزی که اساس کار ما هست قالب کیکه
قالبهای کیک ستون دار برای اینجور دسر ها خیلی کار آمده
برای تهیه ی کیک پایه شکلاتی میتونین از هر کیکی استفاده کنین .
بعد از پخت کیک شکلاتی بزارین حسابی خنک شه و مثل شک برش ایجاد کنین و با کمک قاشق کیک رو خالی کنین
بطارین بستنی تون کمی از سردی بیفته و با میوه های دلخواه مخلوطش کنین و بریزین تو جاهایی که خالی کردین
حواستون باشه بستنی نباید زیاد آب شه چون جذب کیک میشه در حدی که کمی نرم شه کافیه
حالا بزارینش تو فریزر 1 ساعت بمونه خوب ببنده
نکته : اگر جای بستنی از خانه قنادی استفاده کردین میتونین مدت کمتری تو فریزر قرارش بدین یا 1 تا 2 ساعت در یخچال قرارش بدین
بهتره یه کیسه یا سلیفون بکشین که کیک بوی فریزر نگیره
حالا شکلات هارو با روش بن ماری ذوب کنین و روی بستنی بریزین و به دلخواه تزئینش کنین و اگر شل بود مجداد 1 ساعت بزارین تو فریزر بمونه
و بعد آماده ی سرو هست میتونین قبل از سرو چند دقیقه بزارین تو یخچال تا یکم نرم شه برای برش
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛