کیک بستنی کیک شکلاتی بستنی لیتری وانیلی نکته : اگر دوست داشتین میتونین به جای بستنی از خامه ی قنادی استفاده کنین شکلات چیپسی میوه های تازه دوستان چیزی که اساس کار ما هست قالب کیکه قالبهای کیک ستون دار برای اینجور دسر ها خیلی کار آمده برای تهیه ی کیک پایه شکلاتی میتونین از هر کیکی استفاده کنین . بعد از پخت کیک شکلاتی بزارین حسابی خنک شه و مثل شک برش ایجاد کنین و با کمک قاشق کیک رو خالی کنین بطارین بستنی تون کمی از سردی بیفته و با میوه های دلخواه مخلوطش کنین و بریزین تو جاهایی که خالی کردین حواستون باشه بستنی نباید زیاد آب شه چون جذب کیک میشه در حدی که کمی نرم شه کافیه حالا بزارینش تو فریزر 1 ساعت بمونه خوب ببنده نکته : اگر جای بستنی از خانه قنادی استفاده کردین میتونین مدت کمتری تو فریزر قرارش بدین یا 1 تا 2 ساعت در یخچال قرارش بدین بهتره یه کیسه یا سلیفون بکشین که کیک بوی فریزر نگیره حالا شکلات هارو با روش بن ماری ذوب کنین و روی بستنی بریزین و به دلخواه تزئینش کنین و اگر شل بود مجداد 1 ساعت بزارین تو فریزر بمونه و بعد آماده ی سرو هست میتونین قبل از سرو چند دقیقه بزارین تو یخچال تا یکم نرم شه برای برش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛