🍗🍟 مرغ سوخاری کامل مزه دار شده با سس باترمیلک😉👌 .مواد لازم: مرغ کوچک‌: یک عدد مواد مزه دار کردن ابتدایی مرغ: آرد ذرت: ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری آویشن: ۱ قاشق چایخوری پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری پودرپیاز: ۱ قاشق چایخوری پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری داخل باترمیلک: باترمیلک: یک و یک چهارم پیمانه سس تند: ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری مواد آردسوخاری: آردگندم: یک و سه چهارم پیمانه آردذرت: دو و نیم پیمانه پودرسیر: دو و یک چهارم قاشق چایخوری نمک: دو و یک چهارم قاشق چایخوری پودرچیلی: دو و یک چهارم قاشق چایخوری مواد موقع سرو: عسل، سیب زمینی سرخکرده، سالاد کلم، سس تند طرز تهیه: مواد مزه دار کردن ابتدایی مرغ را با هم مخلوط می کنیم. باترمیلک و با سس تند و پاپریکا مخلوط می کنیم. مواد آردسوخاری و با هم مخلوط می کنیم.بیرون و درون مرغ را آغشته به مواد ابتدایی کرده و داخل مخلوط باترمیلک قرار می دهیم و شب تا صبح داخل یخچال می گذاریم. بعد از مزه دار شدن تمام مرغ را آغشته به مواد سوخاری کرده و دوباره داخل باترمیلک قرار می دهیم و در انتها دوباره آغشته به آرد سوخاری می کنیم.داخل روغن حدود ۲۰ دقیقه می پریم تا مرغ به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای شود.موقع سرو همراه با عسل و سس تند وسالاد کلم و سیب زمینی سرخ کرده👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛