#پاستا
200 گرم پاستا
1 عدد پیاز
6-7 عدد قارچ
کدو سبز نصف 1 عدد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه جات: نمک، پاپریکا، فلفل، ریحان
200 میلی لیتر خامه
شیر 250 میلی لیتر
250 میلی لیتر آب
پنیر رنده شده (موزارلا، چدار..)
ابتدا روغن زیتون را در تابه میریزیم، پیاز و قارچ را تفت
می دهیم، رب گوجه فرنگی، کدو سبز و پاستا را اضافه می کنیم، شیر و خامه را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم
می گذاریم بجوشد.
25-30 دقیقه میگذاریم بپزد.
پنیر را اضافه کنید و بگذارید کمی آب شود.پاستا امادست.