طرز تهیه مارمالاد هلو 😋
مواد لازم
هلو: ۱ کیلوگرم
• شکر: ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم (بسته به ذائقه و طبع شما)
• جوهر لیمو(آبلیمو هم میشه) : ۱/۴ قاشق چایخوری
زمان موردنیاز برای پخت: ۳۰ دقیقه
هلوها را بذارید بپزه تا پوره و له و یکدست شوند. سپس هلوها را روی حرارت قرار دهید و شکر را در این مرحله به مواد بیفزایید.
حرارت را روی حالت متوسط قرار دهید و جوهر لیمو را هم به مواد بیفزایید. البته میتوانید جوهر لیمو را در ۵ یا ۱۰ دقیقه پایانی پخت مارمالاد هلو اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا دانههای شکر حل شوند. سپس اجازه دهید کمی مارمالاد بجوشد و کفهای روی آن را جدا کنید تا رنگ مارمالاد شفاف شود.
البته میتونید پوست رو جدا کنید که این خانم نکرد
❤️
@ashpazi_rooya