11.94M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
طرز تهیه مارمالاد هلو 😋 مواد لازم هلو: ۱ کیلوگرم • شکر: ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم (بسته به ذائقه و طبع شما) • جوهر لیمو(آبلیمو هم میشه) : ۱/۴ قاشق چای‌خوری زمان موردنیاز برای پخت: ۳۰ دقیقه هلوها را بذارید بپزه تا پوره و له و یکدست شوند. سپس هلو‌ها را روی حرارت قرار دهید و شکر را در این مرحله به مواد بیفزایید. حرارت را روی حالت متوسط قرار دهید و جوهر لیمو را هم به مواد بیفزایید. البته می‌توانید جوهر لیمو را در ۵ یا ۱۰ دقیقه پایانی پخت مارمالاد هلو اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا دانه‌های شکر حل شوند. سپس اجازه دهید کمی مارمالاد بجوشد و کف‌های روی آن را جدا کنید تا رنگ مارمالاد شفاف شود. البته میتونید پوست رو جدا کنید که این خانم نکرد ❤️ @ashpazi_rooya