17.76M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
اگه تو بودی باقالی پلو رو با گوشت ، مرغ یا بلدرچین درست میکردی؟؟🍗🥩. . این باقالی پلو با بلدرچین پیشنهاد من بود که خوبم بود بنظرم. . . باقالی رو بعد از تمیز کردن نیم ساعت بزارید بپزه و کف روی باقالی رو جمع کنید. پیاز داغ بگیرید و باقالی ها رو اضافه کنید یه تفت کوچیک کمی زردچوبه و در اخرم شوید تازه (البته من شوید که خرد کردم سه ساعتی گذاشتم جلوی افتاب تا کمی خشک بشه )✅✅. . بلدرچین هم که مثل ویدیو بزارید بپزه( ادویه ها :نمک ،فلفل سیاه ، اویشن ،) با روغن حسابی سرخش کنید . . و در اخرم یه لایه برنج یه لایه باقالی تا اخر و بعدم بلدرچین بزارید روی برنج تا دم بکشه 🤤🤤🤤. . نکته ی مهمش اینه که حتما حتما باید بلدچین پخته شده باشه که بو نده وگرنه برنج بو میگیره 😖😖. . ❤️ @ashpazi_rooya