اگه تو بودی باقالی پلو رو با گوشت ، مرغ یا بلدرچین درست میکردی؟؟🍗🥩.
.
این باقالی پلو با بلدرچین پیشنهاد من بود که خوبم بود بنظرم.
.
.
باقالی رو بعد از تمیز کردن نیم ساعت بزارید بپزه و کف روی باقالی رو جمع کنید.
پیاز داغ بگیرید و باقالی ها رو اضافه کنید یه تفت کوچیک کمی زردچوبه و در اخرم شوید تازه
(البته من شوید که خرد کردم سه ساعتی گذاشتم جلوی افتاب تا کمی خشک بشه )✅✅.
.
بلدرچین هم که مثل ویدیو بزارید بپزه( ادویه ها :نمک ،فلفل سیاه ، اویشن ،) با روغن حسابی سرخش کنید .
.
و در اخرم یه لایه برنج یه لایه باقالی تا اخر و بعدم بلدرچین بزارید روی برنج تا دم بکشه 🤤🤤🤤.
.
نکته ی مهمش اینه که حتما حتما باید بلدچین پخته شده باشه که بو نده وگرنه برنج بو میگیره 😖😖.
.
❤️ @ashpazi_rooya