طرز تهیه مربای چاقاله گردو 😋😍
مواد لازم
چاقاله گردو :نیم کیلو
شکر : 1 کیلوگرم
میخک :2 عدد
جوهر لیمو :1/4 قاشق غذاخوری
دانه هل :1 قاشق غذاخوری
برای درست کردن مربا چاقاله گردو اول پوست چاقاله ها را به وسیله چاقو جدا کنید و چند سوراخ به وسیله سوزن روی چاقاله ها ایجاد کنید.
مرحله دوم
سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و سپس چاقاله ها را اضافه کنید و اجازه دهید پنج دقیقه بجوشد و سپس آن را آبکش کنید و چاقاله ها را کنار بگذارید .این کار را به دفعات باید تکرار کنید تا تلخی چاقاله ها از بین برود و آبی که در هنگام جوشیدن چاقاله ها می ماند تلخ نباشد (حداقل 10 بار این مرحله باید انجام شود).
وقتی چاقاله ها به خوبی مغز پخت شد آنها را درون آب سرد ریخته و هر ساعت آب آن را عوض کنید ( 6 دفعه تعویض آب انجام شود). بقیه مراحل را طبق فیلم جلو برید
وقتی احساس کردید مربا به قوام مناسب رسیده جوهر لیمو را با مقداری آب حل کنید و به مربا اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 دقیقه جوشیدن، شعله را خاموش کنید و وقتی مربا سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و استفاده کنید.
❤️
@ashpazi_rooya