جاتون سبز دیروز رفتیم تو دل جنگل کنار چشمه یه مرغ شکمپر آتیشی با رب انار خونگی درست کردیم😍
اول با زردچوبه،فلفل،نمک و زعفرون و لیمو ترش مرغ رو کامل مزه دار کردیم بعدش گذاشتیم نیم ساعت استراحت کنه
در این زمان مواد لازم داخل مرغ رو آماده میکنیم👇🏻
سبزی معطر(جعفری، چوچاق، تره سیری،)
پیاز
آلو
گردوچرخ کرده،
تخم انار
رب انار ملس
ادویه(فلفل،نمک،زردچوبه)
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید و خوب تفت بدید سپس مرغ تونرو تو روغن داغ سرخ کنید بعد که مواد سرد شد ، شکم مرغتونروپر کنید و بدوزید بعد که مرغ رو داخل قابلمه گذاشتید به اندازه نصف استکان آب بریزید و رب انار ملس همراه با آب رو روی مرغ بریزید حتما روی قابلمه دم کنی بزارید که خوب بخار پز شه
حدودا یک ساعت و نیم زمان میبره که خوب مرغ بپزه
نوش جونتون😋
❤️ @ashpazi_rooya#آشپزی#جنگل#شمال#جنگل#غذا#مرغ#مرغ_شکم_پر#مرغ_آتیشی