✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍛🥘 مواد لازم: مرغ(ران، سینه): 4 عدد برنج: 4 لیوان پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری یا پوره گوجه فرنگی دوپیمانه زعفران: به مقدار لازم روغن و کره: به مقدار لازم فلفل دلمه سبز یک عدد نخود فرنگی یک پیمانه البته دلبخواهیه زرشک: به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم طرزتهیه: ابتدا مقداری نمک و زردچوبه وفلفل سیاه را خوب مخلوط کرده و مرغ ها را به آن آغشته می کنیم، سپس آنها را در روغن سرخ کرده و بعد از سرخ شدن از روغن بر می داریم. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و در همان روغن سرخ می کنیم حالافلفل دلمه نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم سپس رب گوجه یا پوره گوجه، نمک، فلفل، دارچین و زعفران اضافه کرده و همه را خوب تفت می دهیم. بعد مرغ ها را درون سس قرار داده، حدود 1 الی 2 لیوان آب می ریزیم، درپوش تابه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مرغ خوب پخته و خورشت ما جا بیفتد و روغن بیندازد. برنج را آبکش کرده و می گذاریم دم بکشد. زرشک را حدود 10 دقیقه در آب خیس می کنیم تا تمیز شود، بعد آبکش کرده و در کره تفت می دهیم، کمی شکر و زعفران به آن اضافه می کنیم تا کمی شیرین و خوش رنگ شود. زرشک نباید زیاد سرخ شود، زیرا سیاه می شود. وقتی خورشت و برنج ما آماده شد، آنها را در ظرف کشیده روی برنج رو با پلو زعفرانی وخلال پسته وبادام وزرشک  تزئین کرده و نوش جان می کنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6