✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧀🥯🍗 سینه مرغ پخته و خرد شده یک عدد سیب زمینی متوسط آب پز دو عدد فلفل دلمه ای یک عدد سس مایونز سه ق غ سس کچاب دو ق غ خامه صبحانه دو ق غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم تخم مرغ دو عدد آرد سفید و پودر سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر ابتدا سینه مرغ را را با پیاز و سیر و نمک و فلفل و ادویه و کمی آب  بگذارید بپزید و سپس خرد کنید . سیب زمینی را آب پز کنید و سپس پوست کنید    و رنده کنید. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید . سپس به مواد بالایی، سس ها و خامه و  نمک و ادویه ها و پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید تا جایی که مواد چسبنده شود. داخل ظرف مستطیلی را نایلون فریزری پهن کنید و روی نایلون را با کمی روغن مایع چرب کنید و مواد را داخل ظرف به ضخامت سه سانت بریزید و با پشت قاشق مواد را داخل قالب فشرده کنید  و  ظرف را داخل فریزر به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس از فریزر خارج و از قالب جدا کنید و مواد را  به شکل دلخواه برش بزنید و برشها را اول درون آرد سفید  و سپس تخم مرغ زده شده و سپس پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6