#دسر_شیر_عسلی
شیر ۳ لیوان
شیر عسلی ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)
آب سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو مرغوب 1قاشق غذاخوری
نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشە ولی نجوشد وانیل را اضافه میکنیم ودر کاسه ای سە چهارم لیوان آب میریزیم و پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت میذاریم تا بن ماری شود،بعد از اینکه شیر داغ شد شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود،سپس اجازه میدیم خنک بشه بعد چند قاشق از مواد دسرمونو به خامه صبحانه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم سپس خامه ی حل شده در شیر را دوباره به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم وقتی پودر ژلاتین شفاف شد میذاریم کمی خنک بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم،مواد را به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنیم و به قسمت دیگش نسکافه فوری اضافه میکنیم،بهتره برای بهتر حل شدن پودر کاکائو و نسکافه اول اونا رو تو چند قاشق از مواد دسر حل کنید بعد هر کدومو به دو قسمتها اضافه کنیم.
قالب مورد نظرو چرب میکنیم و اول لایه کاکاٸویی توش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده بعد با قاشق و آرام لایه نسکافه رو اضافه میکنیم و دوباره میذاریم تقریبا ببنده و زمانی که اون لایه هم خودشو گرفت دوباره لایه کاکائویی و در نهایت قالبو بمدت حداقل 6ساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده بعد دسر را از قالب خارج میکنیم.
چون دسر خامە دارە خیلی راحت از قالب جدا میشە
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6