#پای_باکرم_مگنولیا
مواد لازم:
روغن مایع 50 گرم
شکر 1/2 لیوان
تخم مرغ 1عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد 1 لیوان سر خالی
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سر صاف
شیر 1/3 لیوان
فر را روشن کرده و روی 170درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
روغن و شکر را با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید.
بعد از اینکه مخلوط شدن شیر را اضافه کرده و یک دور هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دوبار الک کنید و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم بزنید.
قالب تفلون مخصوص پای میوه را با کمی روغن جامد چرب کنید.
اندازه قالب من 22 سانت می باشد.
مواد را داخل قالب ریخته و روش رو صاف کرده و یکی دو بار به زمین میزنیم تا یکنواخت شده و حباب هاش خارج شود.
سپس در طبقه وسط فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.
بعد از گذشت 20 دقیقه با استفاده از خلال چوبی از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کنید.
اگه دوست داشتین میتونین کمی هم گریل رو روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه
کیک را از فر درآورید و پس از گذشت ده دقیقه از قالب خارج کنید و اجازه بدین سرد شود
.
کرم مگنولیا
شیر ۱/۵ لیوان
آرد سفید ۱/۵ ق غ
نشاسته ذرت ۱/۵ ق غ
شکر ۱/۴ لیوان ( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین )
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل نوک ق چ
موز 1 عدد( یا توت فرنگی به میزان لازم )
گردو خرد شده در صورت تمایل
. شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه طرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرع و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه . . میتونین داخل خود کرم هم یه موز پوره شده بریزید اون موقع از مقدار شکر کم کنید
من مقداری گردو موز پودر نارگیل و کنجد روی پای گذاشتم بعد کرم را روی اون ریختم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6