✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🫕🍚 واسه اینکه قرمه سبزیتون جا افتاده بشه/روغن سیاه روش جمع بشه این چند نکته رو خیلی دقت کنید رفقا نکته اول: تره ۴۰۰ گرم جعفری ۴۰۰ گرم گشنیز ۲۰۰ گرم شوید ۱۰۰ گرم اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم شنبلیله ۱۰۰ گرم یعنی: ۴۰درصد تره ۴۰درصد جعفری ۲۰درصد گشنیز ۲۰درصد اسفناج یا برگ چغندر ۱۰درصد شوید ۱۰درصد شنبلیله نکات مهم دوم اینکه: سبزی باید ریز خرد بشه که خورشت آبکی نشه و سوم سبزی رو تو ظرفی سرخ کنید که آب نندازه،رنگش کامل تغییر کنه واسه درست کردن قرمه سبزی: من اول گوشت+پیاز که با رنده بزرگ رنده کردم رو تفت میدم ادویه(زردچوبه/فلفل سیاه/پودر لیمو/شنبلیله خشک)بهشون اضافه میکنم که عطر بگیره بعد سبزی که از قبل خوب سرخ کردم رو اضافه میکنم یه کوچولو تفت میدم با گوشت..بعدم لوبیا قرمز که از قبل خیسوندم رو+ ۳لیوان آبجوش اضافه میکنم میزارم بپزه.نیم ساعت قبل از سرو،نمک و لیمو عمانی به خورشتم اضافه میکنم و تموم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6