✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_لواشکی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍒🍚
۱-ابتدا در ماهی تابه ای دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه سپس نصف استکان آب اضافه کنید دوباره تفت بدید آب پیازها که کشیده شد دوباره کمی آب اضافه کنید و باز تفت بدید تا پیازها کاملا کاراملی و خوشرنگ بشن.
۲- قطعات مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نصف استکان زعفران دم شده به پیازهای کاراملی شده اضافه کنید و حدود نیم ساعتی زمان بدید تا دو طرف تکه های مرغ با شعله ی کم خوب طلایی و مغزپخت بشن.
۳- چند تکه لواشک ملس(بنا به ذائقه چند دانه آلو هم میتونید اضافه کنید)رو کنار مرغهای سرخ شده قرار بدید ، یک قاشق غذاخوری رب انار ، یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی ، دو قاشق آب نارنج یا آب لیموی تازه و بنا به ذائقه کمی شکر رو به همراه نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه ی دیگه زمان بدید تا مرغها طعمدار و کم آب بشن و به روغن بیفتن مرغ لواشکی ملس شما آماده اس نوش جان🥲
پ. ن : من از لواشک آلو سیاه با طعم ملس که چند پست قبل طرز تهیه اش رو گذاشتم استفاده کردم شما میتونید از ترکیب چند طعم لواشک استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6