فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۹۰ گرم آرد ۲ تخم مرغ ۳۰ گرم شکر ۱۵ میلی‌لیتر عسل نصف ق.چ بیکینیگ پودر نصف ق.چ جوش شیرین ۱۰ میلی‌لیتر آب عصاره وانیل 🔻تزئین: نوتلا یا کرم پروتئینی فندق تخم مرغ‌ها را با شکر ، عصاره وانیل و عسل در یک کاسه مخلوط کنید. سپس آرد، جوشیده‌کننده و پودر شیرین‌کننده را اضافه کنید و سپس آب را به آن اضافه کنید. به خمیر اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند. در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط کم پخت کنید. 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6