#پنکیک
۹۰ گرم آرد
۲ تخم مرغ
۳۰ گرم شکر
۱۵ میلیلیتر عسل
نصف ق.چ بیکینیگ پودر
نصف ق.چ جوش شیرین
۱۰ میلیلیتر آب
عصاره وانیل
🔻تزئین:
نوتلا یا کرم پروتئینی فندق
تخم مرغها را با شکر ، عصاره وانیل و عسل در یک کاسه مخلوط کنید. سپس آرد، جوشیدهکننده و پودر شیرینکننده را اضافه کنید و سپس آب را به آن اضافه کنید. به خمیر اجازه دهید ۱۰ دقیقه استراحت کند.
در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط کم پخت کنید.
💥 آشپزی با آمیزعلی 💥
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6