عطر و طعم این ته چین مزه بهشت میده ازش غافل نشو😍😋
۲ عدد تخم مرغ کوچیک
۲ تا ۳ ق زعفران دم کرده غلیظ
یکق گلاب اضافه کنید و هم بزنید.
این کار باعث میشه بوی زُحم تخم مرغ ها از بین بره.
نصف ق چ فلفل سیاه
۲ ق چ نمک
۲ ق روغن مایع
یک و یک سوم لیوان ماست چکیده
اضافه و مخلوط کنید.
۲ پیمانه برنج رو با نمک بپزید و آبکش کنید
سعی کنید یک مقدار دون تر از حد معمول بردارید برنج رو.
اضافه کنید و هم بزنید.
کف تابه که از قبل روغن ریختیم
نصف بیشتر برنج رو بریزید و صاف کنید.
با پشت قاشق خوب فشرده کنید
نصف یک سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل بپزید و ریش ریش کنید و بریزید وسط برنج، کناره هارو نریزید.
دوباره یک مقدار مرغ رو فشار بدید
روی مرغ ها کمی زرشک بریزید.
مابقی برنج رو هم بریزید و خوب فشرده کنید.
بذارید روی شعله پخش کن با شعله متوسط تا زمانی که دورش طلایی بشه و دم بکشه
تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.
وقتی دو طرفش خوب طلایی شد از ظرف درش بیارید و برش بدید.
میتونید با زرشک و خلال پسته هم تزیین کنید.
ته چین ازون غذاهای راحتیه که هیچ کس بهش نه نمیگه همین الان دست به کار شید🤤😍
#ته_چین
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳