3تخم مرغ و 1/5🥛شکر و کمی وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. 3/4🥛روغن مایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید.1🥛 آب جوش و 4ق پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. 2🥛آرد ، 2ق چ پکینگ پودر و نوک ق چ جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید .با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.روی کیک هم که سس گاناش هست. @ashpaziibaham