مواد لازم: آرد 360 گرم نشاسته ذرت 40 گرم 40 گرم شیر عسلی 40 گرم شکر دانه ریز 6 گرم خمیرمایه 1 عدد تخم مرغ + 225 میلی لیتر آب (اگه دیدید خیلی خشکه میتونید یکم دیگه آب اضافه کنید) 1/2 قاشق چایخوری نمک 50 گرم کره مارگارین 🔰مواد لازم برای سرخ کردن: روغن مایع و روغن جامد به نسبت یک در یک (به عنوان مثال: 500 گرم روغن مایع + 500 گرم روغن جامد) 🔰برای تزیین: شکر و پودر قند 🔰طرز تهیه: 1. آرد ، نشاسته ذرت ، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید. 2. بعد بقیه مواد بجز کره و نمک رو بریزید خوب ورز بدید. 3. کره و نمک اضافه کنید. ورز دهید تا نرم شه 4. خمیر را به گلوله های کوچک 40 گرمی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. 5. اولین خمیر گرد رو بردارید ، فشارش بدید تا کمی کف دونات صاف شه این کار رو به ترتیب انجام بدید تا خمیر تمام شه. بزارید استراحت کنه و حجمش سه برابر شه. 6. در کمی روغن با حرارت کم سرخ کنید. وقتی دونات رو داخل روغن ریختید ، حرارت رو خیلی کم کنید ، بذارید دونات خودشو بگیره ، بعد دیگه میتونید حرارت رو یکم زیاد کنید.فقط ۱ بار برش گردونیددراخر با پودر قند وشکر تزیینش کنید °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham