فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم با همدیگه آموزش باقالی به روش بازاری و ببینیم که تو این شب های طولانی واقعا دلچسب ☺️☺️ باقالی گلپر سماق سرکه سفید یا قرمز نمک فلفل ابتدا باقالی هارو می‌شوریم و میزاریم ۲۴ ساعت خیس بخوره در طول ۲۴ ساعت سه الی ۴ بار آبشو عوض کنید و بعد به مدت سه الی چهار ساعت با شعله ملایم بزارید بپزه و بعد از پخت بهش مقداری نمک و گلپر اضافه کنید و پنج دقیقه میزاریم بجوشه و تمام و موقع سرو بهش گلپر ،فلفل سیاه چ قرمز ،سرکه ،سماق، اضافه میکنیم و نوش جان🍃 پارت اول