بریم با همدیگه آموزش باقالی به روش بازاری و ببینیم که تو این شب های طولانی واقعا دلچسب ☺️☺️
باقالی
گلپر
سماق
سرکه سفید یا قرمز
نمک
فلفل
ابتدا باقالی هارو میشوریم و میزاریم ۲۴ ساعت خیس بخوره در طول ۲۴ ساعت سه الی ۴ بار آبشو عوض کنید و بعد به مدت سه الی چهار ساعت با شعله ملایم بزارید بپزه و بعد از پخت بهش مقداری نمک و گلپر اضافه کنید و پنج دقیقه میزاریم بجوشه و تمام
و موقع سرو بهش گلپر ،فلفل سیاه چ قرمز ،سرکه ،سماق، اضافه میکنیم و
نوش جان🍃
پارت اول