🍨فرنی با آرد برنج و طرز تهیه آن
مواد لازم برای دو نفر🌰
🍥🍥🍥🍥🍥
۴ لیوان شیر
۴ قاشق غذاخوری سرپر آرد برنج
۴ قاشق غذاخوری شکر
نصف استکان آب
نصف استکان گلاب
نصف قاشق چایخوری هل سابیده شده و پودر شده
یک قاشق مرباخوری زعفران دمکرده غلیظ برای تزئین
دارچین و خلال پسته برای تزئین
🍨🍨🍨🍨🍨
شیر سرد را با لیوان دستهدار در یک قابلمه مناسب (ترجیحا تفلون) بریزید. سپس آرد برنج را بههمراه آب، شکر و هل به شیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند.
مرحله دوم:
قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. توجه داشته باشید که اگر برای چند لحظه هم زدن را متوقف کنید، آرد برنج در شیر گلوله گلوله میشود.
مرحله سوم:
پس از غلیظ شدن فرنی، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای دسر بهدست آید.
مرحله چهارم:
شعله گاز را زمانی خاموش کنید که فرنی، نه سفت و نه شل باشد. دقت کنید که فرنی پس از سرد شدن، کمی سفتتر میشود. فرنی را در همان حالت گرم، بلافاصله در ظرفهای سرو یا کاسههای کوچک بریزید.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش