🍨فرنی با آرد برنج و طرز تهیه آن مواد لازم برای دو نفر🌰 🍥🍥🍥🍥🍥 ۴ لیوان شیر ۴ قاشق غذاخوری سرپر آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری شکر نصف استکان آب نصف استکان گلاب نصف قاشق چای‌خوری هل سابیده شده و پودر شده یک قاشق مرباخوری زعفران دم‌کرده غلیظ برای تزئین دارچین و خلال پسته برای تزئین 🍨🍨🍨🍨🍨 شیر سرد را با لیوان دسته‌دار در یک قابلمه مناسب (ترجیحا تفلون) بریزید. سپس آرد برنج را به‌همراه آب، شکر و هل به شیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مرحله دوم: قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. توجه داشته باشید که اگر برای چند لحظه هم زدن را متوقف کنید، آرد برنج در شیر گلوله گلوله می‌شود. مرحله سوم: پس از غلیظ شدن فرنی، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای دسر به‌دست آید. مرحله چهارم: شعله گاز را زمانی خاموش کنید که فرنی، نه سفت و نه شل باشد. دقت کنید که فرنی پس از سرد شدن، کمی سفت‌تر می‌شود. فرنی را در همان حالت گرم، بلافاصله در ظرف‌های سرو یا کاسه‌های کوچک بریزید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham