#بیکن_مرغ
موادش رو بگم:⠀
دوتا سینه مرغ⠀
یه قاشق غذاخوری پاپریکا⠀
یه قاشق چایخوری فلفل سیاه⠀
یه قاشق چایخوری پودر سیر⠀
نصف قاشق چایخوری نمک⠀
دوقاشق غذاخوری روغن زیتون⠀
مواد سس بی احتیاط:⠀
سه قاشق غذاخوری مایونز⠀
سه قاشق غذاخوری ماست⠀
یه قاشق غذاخوری آبلیمو⠀
نکاتش رو بگم:⠀
۱-مرغ باید چهل دقیقه تو فر ۱۵۰ درجه بمونه⠀
۲-با تابه رو حرارت کم میشه ولی مثل این نمیشه باید کم روغن و به مدت زیاد بزارید رو تابه ولی روغنتون میسوزه بنابراین پیشنهاد نمیکنم⠀
۳-ادویه هارو به سلیقه میتونید تغییر بدید⠀
۴-اگر مثل من چیزی نداشتید که پایین و بالاش آزاد باشه با قالب معمولی هم میتونید کارتون رو پیش ببرید⠀
۵-نمک زیاد نزنید همونقدر که گفتم کافیه ⠀
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش