۰مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی یا مشهدی
2 و 1/2 لیوان آرد
1 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه پودرقند الک شده
2 ق غ شیرولرم
150 گرم کره به دمای محیط رسیده
2 ق م عسل یا شربت بار
نوک ق چ نمک
نوک ق چ وانیل
1 ق غ پودرکاکائو
طرز تهیه شیرینی مربایی یا مشهدی
ابتدا کره و پودرقند ونمک رو با هم زن حدود دو دقیقه زده تا کاملا خامه ای شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وباز حدود چهاردقیقه با هم زن میزنیم بعدعسل وشیر راباقاشق باهاشون مخلوط کرده
و بعد آرد به مواد اضافه میکنیم با قاشق مواد رو مخلوط کرده سپس نصف لیوان آرد باقیمانده روکم کم به مواد اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد بیش از حد آرد اضافه نکنید چون خمیر سفت میشه وکیفیت شیرینی پایین میاد
حالا خمیر رو سه قسمت کردم قسمت اول خمیر معمولی ولی به قسمت دوم زعفران دم کرده اضافه کردم و به قسمت دیگه پودر کاکائو اضافه کردم موادرو داخل سه نایلون به مدت یک ساعت داخل یخچال قرارمیدیم بعد از این مدت باوردنهخمیرراپهن کرده بهتره بین دوتا نایلون خمیررا بازکنیم تا راحت بتونیم شیرینیهای قالب زده رو برداریم کف سینی فررا کاغذ روغنی میذاریم وشیرینیهارو داخل سینی فر یا توستر قرارده
ودردمای فر ۱۵۰درجه سانتیگراد ازقبل گرم شده به مدت ۱۵دقیقه قرارداده و وقتی شیرینیها آماده وخنک شد بین اونها از هرنوع مارمالادی که دوست دارین میتونید استفاده کنید.(من از ژله آماده بریلو که از لوازم قنادی خریدم استفاده کردم)
🌸روی لایه رویی شیرینی رو کمی عسل بمالید وروشوهرچی دوست داشتین بریزین (خلال پسته،گردو،کنجد،شکلاتچیپسی وترافل رنگی)
🌸از کاترهای مختلف هم استفاده کردم از کمی از خمیرش شیرینی نعلی نیز درست کردمبرا تزئین هم از مغز بادام شیرین و شکلات کاکائویی و سفید سکه ای که بن ماری کردم استفاده کردم