مربای پسته تازه
۵۰۰ گرم پسته تازه
۳۰۰ شکر
۱۵۰ میلی لیتر آب
هل و زعفران
۱ق غ آبلیمو(یا جوهر لیمو)
اول پوست پسته ها رو جدا کنید و ۳-۴ مرتبه بجوشونید تا تلخی ش از بین بره و هر بار ۱ دقیقه بجوشه کافیه.
بعد از اون باید ۱۵۰ میلی لیتر آب + شکر +مغز پسته ها رو بهش اضافه کنی و اجازه بدی تا به غلظت برسه.
پودر هل و زعفرون رو اضافه کن
و در نهایت از روی حرارت بردار و آبلیمو بزن
و تماااام
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش