7.26M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مربای پسته تازه ۵۰۰ گرم پسته تازه ۳۰۰ شکر ۱۵۰ میلی لیتر آب هل و زعفران ۱ق غ آبلیمو(یا جوهر لیمو) اول پوست پسته ها رو جدا کنید و ۳-۴ مرتبه بجوشونید تا تلخی ش از بین بره و هر بار ۱ دقیقه بجوشه کافیه. بعد از اون باید ۱۵۰ میلی لیتر آب + شکر +مغز پسته ها رو بهش اضافه کنی و اجازه بدی تا به غلظت برسه. پودر هل و زعفرون رو اضافه کن و در نهایت از روی حرارت بردار و آبلیمو بزن و تماااام کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham