کباب سیخی رول بادمجان 😍😋 ‌ 🍢مواد لازم👇🏻 ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ حبه سیر رنده شده ۲ ق غ روغن مایع ۱ استکان مغز نان باگت زیره فلفل سیاه ۱ ق م نمک جعفری به دلخواه ۴ عدد بادمجان ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۱/۵ لیوان آب نمک 🍢طرز تهیه👇🏻 بادمجون ها رو راه راه پوست کنده و به صورت طولی و نازک برش می زنیم سپس برای اینکه تلخیش گرفته بشه تو آب نمک قرار می دیم. از طرف دیگه کبابمون رو آماده می کنیم توی ظرف گودی به ترتیب همه مواد رو ریخته و خوب ورز می دیم روش سلفون کشیده و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دیم. داخل تابه روغن ریخته و بادمجون ها رو پشت و رو سرخ می‌کنیم از کباب ها به اندازه تخم مرغ برداشته و سیخ می زنیم گهگاهی هم دستمون رو به آب می‌زنیم. سپس بادمجون های سرخ شده رو روی سیخ می پیچیم یه بادمجون به اندازه یه سیخ میشه واسه همین بادمجون ها رو دراز انتخاب می کنیم. سیخ های آماده شده رو داخل ظرف فر می چینیم. برای سس، رب گوجه، آب و نمک رو مخلوط کرده و روی سیخ هامون می‌ریزیم و توی فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت تقریباً ۲۵ دقیقه می‌پزیم. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham