🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم برنج 4 پیمانه گشنیز 1 کیلوگرم سیر 2 حبه پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز به مقدار دلخواه نمک به مقدار لازم کره یا روغن به مقدار لازم 🔷️طرز تهیه لوبیا ها را چند ساعت در آب خیس کنید و بپزید تا نرم شوند. برنج را خوب بشویید تا آب آن زلال شود و  آن را  2 تا 3 ساعت در آب و نمک خیس کنید. گشنیزها را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس، آن ها را داخل یک صافی بریزید تا آب‌شان کاملا برود. گشنیزها را به همراه سیرها خرد کنید. برای گشنیز پلو نیاز نیست سبزی خیلی ریز شود.  در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و ادویه جات را تفت دهید. سپس لوبیاهای پخته را نیز اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد، شعله را خاش نماییده سوم یک قابلمه آب روی گاز بگذارید و هنگامی که جوش آمد، مقداری نمک داخل آن بریزید. سپس، برنج را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج گشنیز خرد شده را نیز داخل آن بریزید و سپس، آبکش کنید(مقداری از گشنیز را برای تزیین بردارید). داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید. سپس، برنج آبکش شده و لوبیاهای پخته را روی ته دیگ بریزید و زمان دهید تا دم بکشد. پس از دم کشیدن گشنیز پلو آن را در ظرف مورد نظر بکشید و مقداری گشنیز خام روی آن بپاشید. غذا حاضر است نوش جان کنید و لذت ببرید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak