فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. حالا برای اینکه مواد موقع گرد کردن به دستتون نچسبه، کف دستتون رو با روغن مایع چرب کنین و به مقدار دلخواه از مواد بردارین و تو دستتون گرد کنین و تو پودر نارگیل بزنین و بعد روش گردو بذارین. . تمااام😍 دیدی به چه آسونی با کمترین مواد تونستی یه باسلوق بازاری خوشگل و خوشمزه درست کنی؟😍 ❗️❗️❗️ بچه ها ۲ مدل باسلوق داریم: شفاف و مات؛ اگه دوس دارین باسلوق شفاف بشه باید بهش گلوگز‌مایع و جوهر لیمو اضافه کنین✅ . دقت کنین حرارت باید خیلی ملایم باشه وگرنه نشاسته سریع سفت میشه و گوله گوله میشه✅ . حدودا باید ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنین تا هم بو و هم مزه‌ی خامی نشاسته گرفته بشه و هم اینکه کم کم غلیظ بشه.✅ . دقت کنین مواد نباید بیش از حد روی حرارت بمونه؛ در این صورت آب مواد کشیده میشه و بعد از سرد شدن سفت میشه✅ 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazburak