۵. حالا برای اینکه مواد موقع گرد کردن به دستتون نچسبه، کف دستتون رو با روغن مایع چرب کنین و به مقدار دلخواه از مواد بردارین و تو دستتون گرد کنین و تو پودر نارگیل بزنین و بعد روش گردو بذارین.
.
تمااام😍 دیدی به چه آسونی با کمترین مواد تونستی یه باسلوق بازاری خوشگل و خوشمزه درست کنی؟😍
❗️❗️❗️
بچه ها ۲ مدل باسلوق داریم: شفاف و مات؛ اگه دوس دارین باسلوق شفاف بشه باید بهش گلوگزمایع و جوهر لیمو اضافه کنین✅
.
دقت کنین حرارت باید خیلی ملایم باشه وگرنه نشاسته سریع سفت میشه و گوله گوله میشه✅
.
حدودا باید ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنین تا هم بو و هم مزهی خامی نشاسته گرفته بشه و هم اینکه کم کم غلیظ بشه.✅
.
دقت کنین مواد نباید بیش از حد روی حرارت بمونه؛ در این صورت آب مواد کشیده میشه و بعد از سرد شدن سفت میشه✅
👩🍳
#اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak