مواد لازم: شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان ✍🏻طرز تهیه: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تاانجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. ✍🏻در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.