ماهیِ شکم پُرِ گِردِبیج
مردم شمال ایران رسم دارند روز اول سال نو ماهی سفید بخورند (ماهی سفید، یک از ماهی های پر طرفدار دریای کاسپین است)
این غذا به روش های مختلفی طبخ میشود و روشی که من برای طبخ انتخاب کردم یک روش سنتی و محلی در منطقه ما هست که به آن گردبیج میگویند.
در این روش داخل شکم ماهی را با مواد مقوی مثل گردو، رب انار سیر و سبزیجات محلی، اَشپَل (تخم ماهی سفید) پر میکنند و آن را به روش "سَر تَش، بُن تَش" که یک روش قدیمی و محلیِ تنوری کردن است درست می کنند.
برای طبخ تنوری ماهی تعدادی چوب زیر ماهی قرار دادم، به این دلیل که ماهی به کف تابه نچسبد.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش