🌹 کاپوچینو ۳ بسته شیر دو ونیم لیوان خامه پاکت صورتی یک بسته پودر ژلاتین دو ق غ شکر یک دوم لیوان آب یک چهارم لیوان پودر ژلاتین را روی اب سرد بپاشید و بنماری کنید کاپوچینو را در شیر مخلوط کرده و شکر و خامه رااضافه میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر آب شود و کرم یکدست شود از روی حرارت برمیداریم و پودر ژلاتین بن ماری را اضافه میکنیم اجازه میدهیم تا خنک شود و داخل ظرف مورد نظر ریخته و به مدت سه الی چهار ساعت دریخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. قابل توجه دوستانیکه داخل قالب سه بعدی میخوان دسر رو بریزن حتما ۶ ساعت فریز کنن و با خیال راحت دسر رو از قالب خارج کنن و اجازه بدن داخل یخچال به دمای سرو برسد.