13.89M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
خورشت ماهی با عدنان پیاز درشت یک عدد لیمو عمانی یک عدد گشنیز و با هم یک کاسه کوچک سیر خورده شده چهار حبه ادویه ی کاری و فلفل سیاه هر کدام یک لیوان چای خوری رب گوجه دو قاشق غذاخوری تمر هندی نصف استکان رب انار یک غذای خوری ادویه برای کاور ماهی ادویه ی کاری نمک و آرد رو با هم مخلوط کنید و ماهی رو باش کاور کنید طرز تهیه تمام مواد رو خوب با هم سرخ کنید روش آب گرم بریزید وقتی به آب گرم ماهی ها که فقط یک تفت کوچیک بخورید. رو اضافه میکنیم درش رو ببندید و با حرارت کم بزارید بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه این خورشت خیلی کم آبه و هم میشه با برنج سرو بشه و هم با نون این خورشت قدیمی و با اصالت رو درست کنید و لذت ببرید. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham