12.36M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم: زیتون سبز بدون هسته.....500 گرم چوچاق..........4 قاشق سوپ خوری آب انار ترش ........1 پیمانه مغزگردو ساییده شده........200 گرم سیر ...........5 تا 6 حبه نمک و گلپر.........به مقدار دلخواه دانه انار ترش..........برای تزئین طرز تهیه: زیتون و مغز گردو ساییده شده و سبزی چوچاق که خورد کردید رو توی یه ظرفی میریزید و آب انار رو بهش اضافه میکنید و هم میزنید حالا سیر رنده شده و نمک و گلپر رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنید تا مواد با هم ترکیب بشن حالا 2 تا 3 ساعت توی یخچال میزاریم تا جا بیفته و مزه ها باهم ترکیب بشن. سپس توی ظرف مناسب میریزیم و با دونه انار ترش تزئین میکنیم. . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭