#سیرابی خوراکی گرم برای روزهای سرد👆 میدونم خیلیا شاید به خاطر بوی نامطبوع ویا شکل ظاهری سیرابی دوست نداشته باشن ولی این خوراک هم طرفداران خاص خودشو داره ودر طول سال در روزهای سرد گزینه خوبی برای صبحونه هست سیرابی رو میشه در حیاط ،بالکن ویا پارکینگ پخت تا بوی اون اهل خونه رو اذیت نکنه فکر کنم به حاضر وآماده سیرابی که خوشرنگ وخوشمزه باشه خیلیا نه نگن 📝طرز تهیه:سیرابی کاملا تمیز و سفید شده رو شسته به قطعات کوچیک خرد کنید کمی اب ریخته دو سه دقیقه جوشانده ابشو خالی کنید دوباره اب روی سیرابی به حدی بریزید که روشو بپوشونه یک عد پیاز بزرگ چند قاچ شده دو سه حبه سیر درسته سه چهار تا برگ بو وکمی زردچوبه زده بزارین بپزه سیرابی دیر پز هست پس یا از دیگ زود پز استفاده کنید ویا با شعله کم حوصله کنین تا بپزه وقتی پخت ونرم شدیک عدد پیاز درشت رو خلالی کرده ودر ماهیتابه سرخ کنین دو قاشق رب گوجه افزوده اونم تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه یه پیاله متوسط لوبیا سفید پخته رو که از قبل خیسوندیم وجداگانه پختیم به پیاز اضافه میکنیم سیرابیای پخته رو به ماهیتابه اضافه میکنیم اگه آب قابلمه سیرابی زیاد بود یکی دو لیوانشو صاف کرده به ماهیتابه اضافه کرده میزاریم با هم روی شعله ملایم مزه شون به خورد هم بره وجا بیفته وغلیظ بشه ،این غذا رو با لیموی تازه سرو کنید 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati