فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_مناسب_آش_رشته تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر. برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند. کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن. سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه. اما بازم به سلیقه شما بستگی داره. در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است. مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر ۴ تا ۶ نفر حدود ۱ کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد. برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته: تره ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم گشنیز ۲۵۰ گرم اسفناج یا چغندر ۲۰۰ گرم شوید ۵۰ گرم اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم. در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد. بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند. شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟ در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند. آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati