🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پلو_سبزیجات_یونانی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✍مواد لازم برنج سه پیمانه( پیمانه ی برنج ) سینه ی مرغ 1عدد کامل پیاز دوعدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی1عدد قارچ 400 - 500 گرم نخود فرنگی پخته یک لیوان ذرت پخته یک لیوان سرخالی روغن یا کره به مقدار لازم ✍طرز تهیه فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم (اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین). قارچ ها رو  ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم ... پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ  قیمه ای رو اضافه میکنیم (کم کم بریزین آب نندازه) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم. برنج رو آبکش میکنیم از مواد لابه لای برنج میدهیم. میذاریم خوب دم بکشه. داخل دیس میکشیم. یه قسمت از مواد و سبزیجات و که کنار گذاشته بودیم ، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati