🔴 با سس فلفل 🔴مواد لازم: فیله گوساله:200 گرم پیاز یک عدد سویا سس:یک قاشق سوپخوری فلفل سیاه:یک قاشق سوپخوری روغن زیتون:100 گرم خامه:100 گرم فلفل قرمز :درشت دو عدد فلفل قرمز پودری یک قاشق مرباخوری 🔴طرز تهیه: فیله گوساله را به دو تکه 100 گرمی تقسیم کنید. پیاز را رنده و آب آن را گرفته. با سس سویا و فلفل سیاه نیم کوب مخلوط کرده و روی تکه های گوشت بریزید. به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید. تابه را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون گرم کرده و تکه های فیله را بپزید. در این زمان فلفل قرمز را برش های نیم سانتی زده و در تابه ای کوچک خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا کمی غلیظ شود. یک تکه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید. فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیک طبق شکل ریخته شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾