بهترین ترفند واسه بادمجون که مطمئنم تجربه نکردی را از دست نده 😍
۱ عدد پیاز نگینی خرد کنید
تو تابه کمی روغن بریزید
پیازها سرخ کنید
۱ قاشق غذاخوری حریره سیر اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت بدید
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
بادمجان ها وردنه کنید
داخل ظرف کمی روغن بریزید
بادمجان ها بذارید داخلش، وسطشو با چاقو برش بزنید و مقداری با دست باز کنید
از مواد گوشتی بریزید داخل شکم بادمجان ها و پر کنید
روشون گوجه و فلفل دلمه ای اسلایش شده بزارید
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲ لیوان آب مخلوط کنید
رب بریزید کنار بادمجان ها
بزارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭