#پنیرلاکتیکی
مواد لازم:
شیرمحلی: ۱۰کیلو
سرکه سفید:۱ لیوان
ماست ترش: ۲۵۰ گرم
آب: ۱ کیلو
نمک: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شیر را را روی شعله قرار می دهیم تا بجوشه، بعدازده دقیقه جوشیدن شیر، ماست وسرکه را اضافه وهم می زنیم، بعد ازبریدن شیردو الی سه دقیقه هم می زنیم.
صافی پارچه ای را روی آبکش قرار داده و مخلوط پنیروآب پنیرراداخل آن می ریزیم، بعد ازگرفتن آب پنیربه صافی شکل داده و روی آن جسم سنگین قرارمی دهیم و برای حداقل دوساعت کنار می گذاریم.
نمک وآب را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار داده تا به دمای جوش برسه.
تکه های برش خورده پنیر راداخل آب نمک قرار می دهیم.
نکات:
برای بدست آوردن پنیر عالی، حتما شیر محلی وماست ترش باشد.
از شیرپاستوریزه وهموژنیزه استفاده نکنید
به دلیل محلی وتازه بودن شیر،ما آن را حداقل ده دقیقه جوشاندیم.
برای شکل گیری ومنسجم شدن بهتر پنیر،بعدازگرفته شدن آب پنیر،صافی را همراه پنیرکمی ورزدهید.
دمای آب نمک موقع اضافه کردن پنیر ۸۰ درجه سانتیگراد است.
مقدارنمک داخل آب را با توجه به ذائقه و مدت نگهداری پنیرمی توانید کم کنید.
بعدازقراردادن پنیرداخل آب نمک وکمی خنک شدن آب نمک،پنیرراداخل یخچال قراردهید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭